INFO ZOMER (april-september)

1. Men mag enkel tennissen op de GTT-terreinen na reservatie. Alleen personen die hun lidgeld betaald hebben kunnen reserveren. In de zomermaanden kan men alleen outdoor terreinen vastleggen. Bij slecht weer kan men dan naar de club informeren en het indoorblad laten invullen.

2. Men kan maximaal 30 dagen op voorhand reserveren. De duurtijd van een reservatie is 60 minuten. Indien het reservatie uur verstreken is kan er onmiddellijk opnieuw gereserveerd worden.

3. Voor elke reservatie dienen altijd minstens 2 personen/terrein aangeduid te worden. Speelt U dubbelspel dienen er 4 namen ingevuld te worden.

4. Bij regenweer (of onmogelijk om buiten te spelen) telt de reservatie van de outdoor velden niet (meer). Als men dan indoor wil spelen moet de club gecontacteerd worden. Let wel: competities (bv interclub) en organisaties ingericht door GTT (bv clubtrainingen) hebben dan voorrang.

5. Indien een gereserveerd terrein na 10 minuten nog niet is ingenomen vervalt het reservatierecht en komt het terrein vrij. Kom dus op tijd!
Gelieve een reservatie zo snel mogelijk te annuleren als ze niet kan gebruikt worden.

6. Wanneer de namen van de spelers op het terrein niet overeenstemmen met de reservatie vervalt deze en kunnen anderen dit terrein innemen.

7. Er zijn drie ledengroepen:
* JEUGD = tot 16 jaar; kan elke dag 2x reserveren tot 18u30 of 19u00 en gans het weekend van ’s morgens tot ’s avonds. Altijd vrije reservatie op de kidsterreinen.
* SENIORS-DALUREN = kunnen elke dag 2x reserveren tot 18u30 of 19u00 en gans het weekend van ’s morgens tot ’s avonds.
* SENIORS-PIEKUREN = kunnen elke dag 2x reserveren vanaf 18u30 of 19u00 en gans het weekend van ’s morgens tot ’s avonds.

8. Spelen met ‘niet-leden’ kan alleen gereserveerd worden met toestemming van bestuursleden. Men denkt eraan dat het onze leden zijn die de enorme clubkosten voor bv het onderhoud e.a. via het lidgeld betalen.


Men kan overal reserveren via internet door gebruik te maken van Uw login en Uw paswoord. Reserveren kan via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen op een PC of op de reservatie-PC van de club.
www.tennisvlaanderen.be

Men kan overal reserveren via internet door gebruik te maken van Uw login en Uw paswoord.
Reserveren kan via het reservatiesysteem van
Tennis Vlaanderen www.tennisvlaanderen.be > kies “Terrein” of
Via onze website www.gttessenderlo.be > kies “TERREIN RESERVEREN”

- Er zijn vier terreingroepen;

TERREINEN 1-2-3-4-5-6 (= outdoor - start vanaf 9 uur om het uur)

TERREINEN 7-8-9-10-11-12 (= outdoor - start vanaf 09u30 om het uur)

KIDSTERREIN 13-14 (= outdoor mini en maxi - start vanaf 9 uur om het uur)

INDOOR 1-2-3-4-5-6-7 (= start vanaf 9 uur om het uur). Deze kunnen alleen gereserveerd worden via contact met de club: 013 66 41 85.

1. U zoekt een datum (dag) via de “Dagplanning voor”
2. U kiest een bepaalde “Terreingroep” en gaat dan naar een terrein en een uur dat vrij is (groen) en selecteer.
3. U kunt nu via de + knop “Spelers Toevoegen” de medespeler (speelster) zoeken (het begin van de naam of voornaam is reeds voldoende). Indien de speler(ster) niet te vinden is heeft hij/zij nog geen lidgeld betaald en kan dus niet reserveren!

OUTDOORVELDEN : gratis en uitsluitend voor leden.

INDOORVELDEN :

  • Leden : 3 euro / uur.
  • Niet-leden kunnen alleen indoorvelden afhuren:
  • Weekdagen : tot 18u00 : 10 euro / uur, na 18u00 : 13 euro / uur.
  • Weekends : 13 euro / uur.

OPM. :

  • Indoorreservaties moeten altijd betaald worden!
  • Indien alle outdoorvelden na elkaar bezet zijn mag er gratis indoor op datzelfde tijdstip gespeeld worden.